• Quadra 2 Strada fabricii nr 26 B, Tronson P, Et 1 ap 11
  • Cere o oferta: 0721 259 407

SERVICIILE MELE

ESTI PUS PE #PARTY ?

Servicii DJ

DJ MATEI

GAMĂ VARIATĂ DE SERVICII

Te invit să fii parte din povestea noastra și să te bucuri de atmosfera creată după o rețetă unicat, personalizată pentru fiecare client în parte de atmosfera creata de Dj Suru.

DJ MATEI

Facilități incluse gratuit

Fiecare pachet achiziționat vine la pachet cu o serie de beneficii ce îți vor asigura confortul în timpul evenimentului.

Echipamente profesionale

Backup echipamente

Discografie + 30.000 piese

Conectică și montaj

Consolă de mixaj

Transport gratuit în București și Ilfov

TESTIMONIALE

Părerea clienților

Pe Dj Suru l-am intalnit la targul de nunti alaturi de echipa SuperDj si de atunci am stiut ca e dj-ul potrivit pentru noi. Pot spune ca a fost cea mai buna alegere pentru nunta noastra! Avand in vedere ca unele persoane se sperie cand aud de nunta cu Dj, pot spune ca toata lumea l-a laudat si a ramas surprinsa cat de bine s-a potrivit printre momentele de muzica  aratand ca a fi Dj nu inseamna doar sa ai un playlist. Multumim! Cu siguranta ne vom vedea si la alte evenimente!

Alexandra S

Nu voi incepe prin a-ti multumi pentru seara de 29.06, in care ai participat la cel mai important eveniment din viata noastra, de pana acum, deoarece un multumesc ar fi prea putin pentru ceea ce ai facut in acea seara fabuloasa ! AI FOST MAGNIFIC, ai fost exact cu ne-am dorit !  Recomandam cu drag DJ Suru, discutati cu el, ii puteti explica cum doriti sa fie evenimentul vostru si GARANTAT acesta se va ridica peste asteptari voastre !  Te asteptam cu drag la urmatorul nostru eveniment, botezul !

SILVIA MATEI

Recomand DJ Suru, un mare om care a facut din nunta noastră ceva magic, nu am stiut când a trecut timpul, când s_a luminat de ziua,. O noapte în care s-a dansat non - stop, in care am ascultat toate genurile muzicale, un om care a ținut invitații în priza tot timpul. Multumim pentru tot!

Maria A

Felicitari, DJ Suru, pentru un eveniment reusit! Il recomand cu incredere, personalitate activa, vesel, cu spirit de improvizatie rapida ca totul sa fie perfect, profesionist, simte publicul si muzica si creeaza o atmosfera de distractie si de veselie! Multumesc!

Cristina A